24.2.2020

Kemiönsaarelle näkyvyyttä matkamessuilla

resemassaIMG_0392_artikel

Saarta edustamassa. Viime vuonna Kemiönsaaren matkailuyrittäjät pääsivät kertomaan saaresta ja sen tarjonnasta.

Helsingin messukeskuksessa viikonloppuna järjestettäviltä matkamessuilta löytyy inspiraatiota matkoihin niin kotimaassa kuin kauas muihin maihin. Messun teemana on kestävä ja vastuullinen matkustaminen.

– Teema soveltuu hienosti Kemiönsaaren pienimuotoiseen matkailuun ja lähiruokatuottajiin, sanoo matkailupäälikkö Benjamin Donner.

Hän esittelee Bengtskärin hienon pienoismallin, joka voi toimia keskustelun avaajana ja huomiota kiinnittävänä yksityiskohtana. 

Messuilla esiintyvät paikalliset yritykset ovat Kasnäsin kylpylähotelli, Wilson Charter, joka myös edustaa Bengtskäriä ja Rosalan Viikinkikeskusta, Taalintehtaan Ruukinkylä, joka on Dalsbruk 2020:n puitteissa käytävä paikallisten yritysten yhteistyö, sekä Storfinnhova Gård.

Messuilla voi myös tutustua Kemiönsaaren paikallisiin lähiruokaherkkuihin ja  käsityötuotteisiin. Paikallisten oppaiden kanssa voi keskustella. Ilmoituslehtikin osallistuu jakamalla messulehteään messuvieraille. Messulehdestä löytyy vihjeitä saaren ja saaristo-osan vierailijoille sekä karttoja ja tietoja tulevista tapahtumista.

Messut ovat yleisölle auki perjantaista sunnuntaihin. (SC/IS)

Infoa matkamessuista: https://matka.messukeskus.com/?gclid=Cj0KCQiAjfvwBRCkARIsAIqSWlMP3k0tthJrocyHzMP4X44HqGXBkf2Di220kvSsmCWPmMkaAW_e3HgaAl14EALw_wcB

Lue Ilmoituslehden messunumero: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/canews/14.1.2020/234729.html

Share this in: