FC Boda pelasi harjoitusottelun Hangon IK:ta vastaan

1_Juniorerna_IMG_2244_artikel

Melvin Dahlbom, Abbe Lindström, Linus Forsman & Adam Ahlfors.

FC Boda kohtasi HIK:n Paimiossa perjantai-iltana. Se oli joukkueen ensimmäinen harjoitusottelu ennen tulevaa jalkapallokautta. FC Boda pelaa tällä kaudella viidennessä divisioonassa kuten viime vuonnakin. Sarjan avauksessa FC Boda kohtaa FC Global joukkueen viikolla 15, paikkaa ja aikaa ei ole vielä päätetty.

Harjoitusottelussa pelasi useita junioreita, kolme junioria debytoi; Abbe Lindström (syntynyt -06), Linus Forsman (-05) ja Adam Ahlfors (-05). Melvin Dahlbom (-07) pelasi jo viime vuonna muutamassa otteluissa FC Bodan kanssa.

Pelaajista tuntui hyvältä ennen debyyttiä. He kertoivat harjoitelleensa tänä talvena vähintään kolme kertaa viikossa.

FC Boda on harjoitellut Sven Ivarsin ja Markus Dahlbomin johdolla tänä talvena. Sven Ivars pelaa myös tänä vuonna ja hoitaa sen lisäksi jatkossa joukkueenjohtajan tehtäviä.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202211

Positiivista, että juniorit suoriutuivat hienosti ja että useat aiemmat pelaajat osallistuivat ja ottivat jälleen tuntumaa jalkapalloon. Uudet juniorit ovat todennäköisesti heti tärkeitä joukkueelle. Abbe Lindström onnistui maalivahtina, useita hienoja torjuntoja. Ensimmäinen harjoitusottelu - se näkyi tietysti kaikkien otteissa, Sven Ivars sanoo.

Lopputulokseksi kirjattiin 2-7 tappio HIK:ta vastaan, joukkueella, jonka kokoonpano vielä elää ennen sarjan alkua.

- Tulos ei ollut tärkein. Vaan se, että saimme aikaan harjoitusottelun, jossa pystyisimme tarkistamaan tilanteen ja miettimään mihin meidän pitäisi keskittyä sekä ennen kaikkea tutustuaksemme joukkueena toisiimme. HIK:lla oli korkeampi tempo ja he pelasivat paremmin yhteen. Tämä pähkinänkuoressa on se mihin meidän on myös päästävä, mutta siihen menee vielä aikaa. Sarjan alkuun on vielä kuukausi aikaa ja yritämme valmistautua siihen parhaamme mukaan, Sven Ivars sanoo.

Seuraavat harjoitusottelut FC Boda pelaa 25.3 ja 2.4.

Teksti & Kuva: Michael Nurmi

2_FC Boda mot HIK_IMG_2266_artikel

FC Bodan joukkue HIK:iä vastaan.

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram