Camp Bruke houkutteli yli 80 lasta urheilemaan

CB_IMG_6561

Elefanttijalkapallo oli yksi leirin pallolajeista.

Kemiönsaaren kunnan vapaa-ajanyksikön järjestämä maanantaina alkanut Camp Bruke päättyi torstaina. Leiri houkutteli yli 80 lasta koko Kemiönsaarelta.

Urheiluleiri on vuosittain toistuva ja on houkutellut lapsia kokeilemaan erilaisia urheilulajeja lähes kahden vuosikymmenen ajan. Nyt leiri järjestettiin ensimmäistä kertaa Taalintehtaalla, jossa lapset ovat telttailleet urheilukentän ympärillä.

Päivien aikana lapset ovat saaneet kokeilla erilaisia pallopelejä, leikkejä, voimaharjoittelua, rullaluistelua, melontaa, parkouria ja liikkuvaa työpajaa, Jaana Eriksson Kemiönsaaren kunnan vapaa-ajan yksiköstä sanoo.

Urheilulajien lisäksi lapset ovat osana iltaohjelmaa katsoneet elokuvia Bio Ponyssa, sekä olleet uimassa Sanduddenissa. Kuuden ryhmänvetäjän ja yhtä monen avustajan siipien alla leiri on edennyt positiivisissa merkeissä.

Kaikki on mennyt hyvin. Apujoukot olivat samat kuin viime vuonna, joten tänä vuonna ei tarvittu koulutusta opettamaan saaren nuorille miten asiat tapahtuvat. Meillä on ollut oikein hauskaa, Eriksson tarkoittaa.

10-vuotias Elias Vuorio on kolmannella leirillään ja hän pitää leiristä.

Elokuva oli hauska ja on ollut kivaa tavata monia uusia ystäviä, Vuorio sanoo.

11-vuotiaan Rebecka Dahlqvistin, Dragsfjärdistä ja 10-vuotiaan Emelie Lindstedtin, kotoisin Brokärristä mielestä rullaluistelu oli kivaa.

Meillä on molemmilla rullaluistimet kotona ja olemme kokeilleet sitä aikaisemmin, joten osasimme vähän perusteita entuudestaan, tytöt sanovat.

Leirin positiivisia asioita ovat Lindstedtin mukaan ystävien kanssa oleminen. Ohjelmassa kaikki asiat ovat houkuttelevia.

Odotan innolla kaikkien lajien testaamista, hän tarkoittaa.

Dahlqvist, joka on ensimmäisellä leirillään, on sitä mieltä, että oli hauskaa telttailla huolimatta viileästä säästä.

Olemme oppineet paljon ja meillä on ollut hauskaa, hän toteaa.

 

TEXT & FOTO: Jesper Lindblom/KL

CB_IMG_6543

Elias Vuorio

CB_IMG_6584

Rebecka Dahlqvistin (edessä) ja Emelie Lindstedtin rullaluistelu oli nopeasti hallussa.