Boda kaatoi sarjakärjen

bodatrion_IMG_3866

Matchhjältar/Ottelun sankarit: Jimmy, Ahmed & Eraldi

FC Boda poimi keskiviikkoiltana kovan päänahan, kun sarjakärki Salon Wilpas jauhettiin Björkbodan nurmikenttään lukemin 3-0 (1-0).

Punamustien maalikarkelot avattiin 34 peliminuutilla. Sebastian Westerholmin syöttö löysi tiensä Wilpaspuolustuksen lävitse ja löysi Jimmy Röblomin, joka yksin maalivahtia vastaan pisti pallon verkon perukoille. Puoliajanviettoon lähdettiin myös Bodan johdossa.

Jykevästi puolustanut Boda, onnistui myös toisella puoliajalla pitämään vierailijat poissa vaarallisimmista maalintekopaikoista. Ottelun loppupuolella kotijoukkue onnistui lisäämään johtoaan jopa kahdesti. Molemmat maalit iski rangaistuspilkulta Ahmed Majed, joka maaleilla kiipesi kolmosen maalipörssin kärkeen.

Bodan ensimmäinen maalintekijä Jimmy Röblom, joka myös hankki joukkueen molemmat rangaistuspotkut oli tyytyväinen voittoon sarjakärkeä vastaan.

- Hyvä ottelu meiltä. Wilpas piti kyllä palloa, mutta pysyimme rauhallisina ja onnistuimme puolustamaan heidät vaarallisilta maalintekopaikoista. Me taas olimme tehokkaita omilla paikoillamme.  Heidän muutamat paikkansa, Eraldi (Gjondedaj) poimi helposti maalin suulla. Voimme olla tyytyväisiä panostuksemme tänään, Röblom toteaa.

Boda pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona, kun joukkue matkaa Raumaan sarjakolmosen Pallo-Iirojen vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30.

Text: Jesper Lindblom, foto: MN