Boda jakoi pisteet Björkbodassa

Artikelbild_IMG_7697

FC Boda kohtasi lauantaina Turun Weikot. Vierailijat saapuivat Björkbodaan rankalla 8-0 häviöllä kontissaan Ahvenanmaalta FC Ålandia vastaan. Taulukossa joukkue majaili muutama sijoitus Bodan alapuolella, mikä tarkoitti että avauspotkun alla, tärkeät pisteet olivat jaossa.

Ottelun ensimmäinen puolituntinen kului ilman vaarallisia maalipaikkoja ja molempien joukkueiden maalivahdit saivat olla työttömiä. Boda näytti ottelun avauspuoliskolla vähän haluttomalta, ja punamustien pitkät pallot eivät tepsineet vierailijoihin, jotka ilman ongelmia pystyivät katkaisemaan pallot.

Vierailija TuWen maalipaikat olivat myös vähäiset. Turkulaisilla oli puoliajan aikana kaksi kulmapotkua, jotka Eraldi Gjondedaj, helposti poimi Bodan rangaistusalueella.

Ensimmäisen puoliajan loppupuolella, Bodan Djibril Lakh sai poliajan vaarallisimman maalitekopaikan. Laukaus juuri kuudentoista metrin ulkopuolelta leijui kuitenkin pari metriä TuWe riman yläpuolelya.

Molemmat joukkueet marssivat puoliajanviettoon tilanteessa 0-0, vähäisen maalipaikkojen puoliajan jälkeen.

Toinen puoliaika jatkoi samassa hengessä. Boda onnistui saamaan pientä hässäkkää TuWen maalialueella, muutaman Simon Anderssonin pitkän sivurajaheiton ansiota. Tilanteet eivät kuitenkaan johtaneet siihen että TuWe veskari olisi tarvinnut ottaa työhanskat esille.

TuWe sai ottelun vaarallisimman paikan, pelikellon lähestyttyä 70 minuuttia. Joukkue sai pallon haltuunsa lähellä Bodan maalialuetta, syöttö tavoitti turkulaislaiturin, joka oli menossa Bodaboxiin. Gjondedaj näytti kuitenkin ettei hänellä ollut tiskihanskoja käsissään, vaan otti pallon varmasti haltuunsa.

Punamustat eivät onnistuneet saamaan aikaiseksi kunnon maalipaikkaa ottelun loppukympillä. Vierailija TuWe:kaan ei onnistunut urotyössä, vaikka he saivat painostettua Bodaa viimeisillä minuuteilla. Tämä tarkoitti, että molemmat verkot jäivät ilman pelivälineitä,  ja ottelu päättyi 0-0 tulokseen.

Pettymystä voitiin lukea Bodakärki Jimmy Röblomin kasvoilta, taistelun tauottua Björkbodassa.

– Kenttä oli todella vaikea pelattava, joten heitimme ainoastaan pitkiä palloja. Melkein kaikki niistä hävisimme. Emme saaneet rakennettua yhtään maalipaikkaa ottelun aikana, joten pettynyt olen. Tämä tuntuu kahden pisteen häviöltä, Röblom sanoo.

FC Boda pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina. Punamustat kohtaavat silloin Turun Yläkentän keinonurmella TPK:n klo 19.15.