Vihdoinkin Possujuhlat!

Anders Lindholm_artikel

Ruoka, terassi ja hyvä seura houkuttelevat väkeä vuosi toisensa jälkeen Possujuhliin.

Kahden piinaavan koronavuoden jälkeen järjestetään taas Possujuhlat Wrethallassa. 

– Olemme odottaneet tätä kuin kuuta nousevaa, huokaa Anders Lindholm. – Kahtena viime vuonna olemme joutuneet perumaan Possujuhlat, silti laskuja on tullut muun muassa AVI:lta, vaikka mitään juhlia ei voitu järjestää. Onneksi saimme sentään pienen korona-avustuksen ja kunnalta olemme saaneet tukea nuorisojärjestön toimintaan. Muuten olisimme olleet pulassa.

Tänä vuonna juhlat järjestetään hieman aikaisemmin kuin yleensä (30.7.22), jotta kesälomalaiset voisivat myös osallistua juhliin. Kapasiteettia riittää jopa 340 ruokailijalle, osa sisällä ja osa ulkona teltoissa. Perniön Saunapalvi toimittaa possun juhliin. Lisäkkeinä tarjotaan perunasalaattia ja vihanneksia. Juhlissa käytetään oikeita astioita ja aterimia. Baaritiskit tulevat sekä sisälle että pihalle. Baareista voi ostaa puna- ja valkoviinejä, olutta, siideriä ja lonkeroa. Rahakukkarot mukaan!

(artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen)

kompass14

Pelastuslaitos on tarkastanut ja hyväksynyt tilat, ensihoitajat ja järjestysmiehet on varattu ja tanssibändikin on valittu.

– Jonzons-bändi tulee Pohjanmaalta, mutta solistilla, Johanna Envall-Storsvedillä, on kytköksiä Kemiönsaareen. Hän on viettänyt nuoruudessaan aikaa Labbölen kylässä sukulaistensa luona. Hyvää, letkeää tanssimusiikkia on siis luvassa, toteaa Lindholm.

Parkkitilaa Wrethallan pihalla on noin sadalle autolle ja loput voinevat käyttää Sagalundin parkkipaikkaa.

– Tervetuloa sankoin joukoin mukaan, toivottaa Lindholm. – Lippuja saa ostaa Paperipuodista. 

Liput ennakkoon 30 € ja ovelta 35 €.

 

Teksti: Jaana Aartomaa

Share this in: