Täysi tohina päällä

4.1.2023 - annonsbladet

Susanna_art

Susanna Nyman.

Saaristohotelli Merikruunun uudet ravintoloitsijat, Susanna Nyman, Turo Tamminen ja Markku 

Jelekäinen, ovat työn touhussa tammikuisena maanantaiaamuna. Uunissa paistuu leipä, pannupihvit ja Kampotin pippurikastike tuoksuvat ihanalle. Ahvenkeitto porisee liedellä. Lounasta tarjoillaan Merikruunun ravintolassa nyt ensi kertaa uudella kokoonpanolla, mutta kaikki tuntuu sujuvan oikein jouheasti. Iltapäivällä on tulossa hotellin puolellekin asiakkaita.

- Kohtaa alkaa lounasaika, vähän jännittää, tuumii Nyman. - Toivomme tietenkin, että asiakkaat löytävät myös meidän hotellin puolelle. Eilen tuli jo varaus kolmeksi yöksi.

Saaristohotelli Merikruunun toinen omistaja Marjo Laine iloitsee uusista suunnitelmista, joita Nyman, Tamminen ja Jelekäinen ovat tehneet. 30-luvulla rakennetusta nukkavierusta hostelista kuoriutuu pikkuhiljaa upea Merikruunu.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

4.1_kompass_254x140_HighRes

- Hotellille rakennetaan kolme terassia, kaksi meren puolelle ja yksi sisäänkäynnin viereen, kertoo Laine. - Pubi on remontoitu ja hotellihuoneita kunnostetaan. Hotellissa on kolmetoista huonetta valmiina, kaikissa on WC, osassa myös suihku. Suunnitelmissa on remontoida kaikkiin huoneisiin suihkut. Myös ravintolasaliin tulee uudistuksia. Pihasuunnittelusta vastaa VIVA Garden.

Keittiössä työskentelevät Jelekäinen ja Tamminen paitsi remontoivat hotellia, ravintolaa ja pubia, myös valmistavat maukkaat ruoat. Jelekäisen bravuuri on riistaruoka ja Tammisella lohikeitto.

- Olemme suunnitelleet koko vuodeksi ohjelmaa, luvassa on tanssiaisia, viinin ja shampanjan maisteluja, erikoisviikkoja ja vaikka mitä muuta, kertoo Nyman. - Tervetuloa tutustumaan!

 

Teksti & kuva: Jaana Aartomaa

Make_art

Markku Jelekäinen.

Turo_art

Turo Tamminen.

abl_prenumerera_6x185web

Tilauslomake

 

Tilaa helposti s-postitse info@abl.sillipilvi.fi
 
Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram