Superjumpan ohjelma on valmis

Peter Eggert, bosse Ahlgren, Emilia mattson, Lenita Lundström
Peter Eggert, Bosse Ahlgren, Emilia Mattsson ja Lenita Lundström toivovat kaikki, että Taalintehtaan Superjumppa tulee onnistunut.

Suosittu voimistelu- ja urheilutapahtuma Superjumppa on järjestetään jälleen Taalintehtaan Ruukkihallissa.

Superkuntosali järjestetään jälleen koronapandemian aiheuttaman muutaman vuoden tauon jälkeen tulevana lauantaina 6. tammikuuta. Tapahtuman ohjelma on valmis. Superkuntosali on erittäin suosittu tapahtuma, kertoo vapaa-aikatoimenjohtaja Bosse Ahlgren.

- Tapahtuma houkuttelee kiinnostuneita myös muista kunnista kuin Kemiönsaaresta. 

Zumba, CrossFit ja lasten voimistelu ovat osa lauantain tapahtumia. Viiteen moduuliin jaettu superjumppa alkaa kello 10.15 ja päättyy kello 15.45. 

Osallistujia kannustetaan tuomaan oma vesipullo ja hikipyyhe. Superjumppa on ilmainen sisäänpääsy.

Taalintehtaan tuntien jälkeen Kasnäsin kylpylässä on myös vesiaerobicia klo 16.30-17.15.

- Aiempina vuosina osallistujia on ollut noin 150. Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuu tänä vuonna, sanoo Peter Eggert Actiwellista, joka on yksi järjestäjistä.

Kemiönsaaren kunnan, Kasnäsin kylpylän ja Actiwellin lisäksi Superjumpan järjestäjinä toimivat liikunnanohjaaja Emilia Mattsson PT:nä, Rehab Center sekä taalintehtaan voimistelu- ja urheiluseura Jäntevä.  Ilmoittautuminen Superjumppaan on auki perjantaihin 5. tammikuuta klo 12 asti. Katso Superjumppa

TEKSTI & KUVA: JOHN ILLMAN

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram