Stand up Bio Ponyssa

daniel_zilliacus_artikel

Daniel Zilliacuksen mielestä Bio Ponya voitaisiin käyttää nykyistä enemmän, vaikkapa stand up:iin.

Taalintehtaan Bio Ponyssa komediaillat alkavat torstaina heinäkuun 14. päivänä. Kolmena torstaina vanhassa elokuvateatterissa tarjotaan stand up -komiikkaa. Saariston komediatehdas on Stall’s Bar & Foodin, Rosmoteatterin ja Kumpulan Nostatus -komediayhdistyksen yhteistyötä. Viime kesänä Rosmoteatteri järjesti onnistuneen komediaillan, josta tämä idea syntyi. Daniel Zilliacus Stall’s Bar & Foodista on innoissaan ja toivoo paikalle niin paikallisia kuin kylässä kesällä liikkuvia.

Komediailtojen aikana peräti 17 koomikkoa astuu näyttämölle viihdyttämään yleisöä. Joka iltaan saapuu uusien seurassa pari tunnettuakin koomikkoa. 14 heinäkuuta esiityvät mm. Anders Helenius ja Saana Peltola, heinäkuun 21. Aurora Vasama ja Aatu Raitala ja 28. Anna Rimpelä ja Ida Grönlund. Esitykset ovat suomenkielisiä.

Zilliacus kertoo ajatuksena olevan, että mikäli illat onnistuvat, jatkoa seuraisi syksyllä, ja stand up ruotsiksikin. Hänen mielestään hienoa vanhaa elokuvateatteria mielellään voitaisiin käyttää nykyistä enemmän.

Ovet avautuvat klo 19 ja esitykset taukoineen alkavat klo 20. Tauolla vieraat voivat vaikka hyödyntää naapurissa olevaa Stall’s Baria. Esitykset päättyvät klo 23. Liput netistä tai ovelta.

 

Teksti: Maria Manelius, Käännös: Ingrid Sandman

Share this in: