September Open 2022

8.9.2022 - annonsbladet

Rohan tallit_art

Rohan tallien ratsut ja ritarit jännittävässä turnajaisnäytöksessä.

Taistelujen tiimellyksestä turnajaisiin

September Openin vetonauloja, Rohan tallien esityksiä, odotetaan koko vuosi kieli pitkänä.

Tällä kertaa on luvassa eloisa ja iloinenkin esitys Kastelholman linnan taisteluista, joissa sotimisen välillä vietettiin turnajaisia, kertoo Jaakko Nuotio Rohan talleilta. Linnan luona käytiin useita taisteluita ruotsalaisten ja tanskalaisten kamppaillessa linnan – ja Ahvenanmaan – hallinnasta.

Kannattaa tulla katsomaan, mukana on viisi hevosta ritareineen.

 

Teksti: Jaana Aartomaa, Kuva: Rohan Tallit

8.9_kompass_254x140_HighRes

Lounais-Suomen jätehuolto

Askarruttaako jokin jätteiden lajitteluun liittyvä asia tai kiinnostaako tietää, miten kompostoinnin voi aloittaa?

Markkinateltaltamme löytyy jätehuoltoon, kompostointiin ja lajitteluun liittyviä oppaita ja esitteitä. Paikalla voi myös osallistua markkina-arvontaamme, jossa voi voittaa kompostorin tai Niimaarin Ecosmol-kierrätyskalusteen. Arvontapalkinto arvotaan kaikkien LSJH:n tapahtumien yhteispalkintona loppuvuodesta.

Neuvonta_markkinat_art

Someron Säästöpankki

Onko mielessä asuntolaina tai sijoitukset?

Säästöpankista saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa pankkipalvelua valitsemassasi kanavassa. Meiltä saat päivittäiset pankkipalvelut, rahoituksen, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, varainhoidon, yksityispankkipalvelut sekä lakipalvelut pankkisuhteestasi riippumatta, kertoo Nina Vartemaa Someron Säästöpankista.

Pankki palvelee henkilöasiakkaita, yrittäjiä ja maa- ja metsätalousyrittäjiä. 200-vuotisjuhlaetuna saat 1.8. - 31.12.2022 kertaostot ja kaikki rahastosäästösopimuksen alaiset merkinnät 0% merkintäpalkkioilla digikanavissa.

Säästöpankki palvelee vauvasta vaariin.

Somero sp_art

Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys

Tulemme esittelemään Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistyksen toimintaa sekä yhdistyksen Rannikkotalkkarihankkeen toimintaa. Painopisteenä vesiensuojelu, vesiensuojelun keinot sekä vastuullinen kalastus, kertoo Joki- ja Rannikkotalkkari Noora Aarnio.

Yhdistyksen edustajien kanssa voi tulla juttelemaan esimerkiksi mökkiläisen tai vesistön äärellä vakituisesti asuvan asukkaan vesiensuojelun keinoista sekä tuoda esille mahdollisia kunnostamisen tarpeessa olevia vesiensuojelullisia kohteita.

Pisteellämme on kalastusta (ainakin viimevuonna kalaa myös saatiin mukavasti) ja samalla tuodaan esille vastuullista kalastusta, esitellään kalan käsittelyä ja perkaamista (mikäli kalaa tulee).

Viime vuoden kalastajia. Kuvaaja Mikko Koho.

September_art

septemberopen_060922_aukeama

Lue lisää

Hunajaa

Hunajakeijun tuotevalikoimasta löytyy monikukkahunajaa sekä erilaisia maustettuja hunajia, kuten inkiväärihunajaa. Myyntipisteeltä löydät lisäksi hunajaisia elintarvikkeita, mehiläisvahakynttilöitä ja muita mehiläisvahatuotteita, sekä kosmetiikkatuotteita mehiläispesän raaka-aineista.

Erilaisia ja makuisia hunajanalleja myytävänä.

 

Nallet_artV

Konstsmeden smider järn

Konstsmeden Kimmo Tulimetsä visar upp smidda smycken och inredningstillbehör. Han säljer också silver- och bronssmycken.

 

Vuorenpeikko_art

Taideseppä takoo rautaa

Taideseppä Kimmo Tulimetsä esittelee taottuja koruja ja sisustustarvikkeita. Myytävänä myös hopea- ja pronssikoruja.

 

Teksti: Jaana Aartomaa

Taideseppä_art

September Open

TARJOUS

 

Tilaa Ilmoituslehti nyt

helposti netistä Tilauslomake

sähköpostitse info@abl.sillipilvi.fi

pren_sept_open_1_2_sivu

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram