Liikuntaleiri Furulundissa

6.6.2017 - Michael Nurmi

cf_IMG_4420

Tänään, tiistaina Camp Furu- leiri alkoi hyvissä tunnelmissa. 61 iloista leiriläistä tuli paikalle vanhempiensa kanssa ja alkoi pystyttää telttojansa. Useimmat leiriläiset jakavat telttansa ystäviensä kanssa. 

Kolmepäiväinen leiri loppuu torstaina neljältä.

Ilmoituslehden kesätoimittaja vieraili leirillä tänään, tiistaina.

Vaikuttaa siltä että tunnelma on huipussa ja hyvää säätä on luvattu.

Lapset ovat ala-aste ikäisiä ja monet ohjaajista ovat yläasteella. Edessä oleva ohjelmisto näyttää monipuoliselta. Leiriläiset saavat kokeilla erilaisia lajeja mm. jalkapalloa, yleisurheilua, uimista, hengenpelastusta, metsäkivaa, melomista sekä kulttuurikivaa. Illalla on luvassa muuta kivaa iltaohjelmaa. Leiri pitää myös kioskia josta lapset voivat ostaa jotain makeaa.

Rebecca Sandholm, joka on yksi ryhmänohjaajista, toivoo leiriläisten tulevan ja lähtevän leiriltä hyvillä mielin. Hän haluaisi leiriläisten saavan hyviä ikimuistoisia elämyksiä leiripäiviltä. Hän kertoo että hauskin asia leirissä on se että saa tutustua kaikkiin kunnolla ja tulla heidän kanssa hyvin toimeen.

Leirialue on aika suuri tänä vuonna koska leiriläiset ainoastaan asuvat ja tekevät pienen osan ohjelmasta DIK:sin urheilukentällä. Heillä on pieni kävelymatka muihin paikkoihin joissa pidetään ohjelmaa.

Leiri siirrettiin Kiilasta Furulundiin koska uimaranta oli liian kaukana Kilan leiripaikasta. On hyvä että uimaranta on turvallisen matkan päässä Furulundista. Leirinvetäjien mielestä on kiinnostavaa seurata kuinka asiat toimii siellä.

Leiriläiset Amelie, Thilda sekä Julia kertovat hiukan ajatuksistaan.

- Tämä on aika tuttu paikka meille koska olemme olleet täällä jalkapalloharjoitteluissa. Julia on ennen käynyt Camp Kila -leirin. Me muut olemme ensimmäistä kertaa leirissä jossa yövytään. Leiristä tulee varmaan hauska ja urheilua on paljon! Emme ajatelleet valvoa koska meidän on jaksettava huomenna. 

Edvin, Anton ja Tobias odottavat innokkaasti leirin alkamista. Hekin uskovat leiripäivien olevan kivoja. Ehkä he saavat uusia ystäviä. Aurinkoista säätä on luvattu ja se on hyvä asia! 

 

Teksti ja kuvat: Wilma Bergström

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram