KIMBALOT – uusi koko perheen ostostapahtuma Kemiössä

kimbalot_artikkel

Perjantaina 29.10. järjestettävän Kimbalot -iltaostostapahtuman tarkoituksena on tuottaa kylään ja sen yrityksiin hieman ylimääräistä toimintaa. Yritykset tarjoavat ylimääräistä ohjelmaa varsinkin illalla. Osallistuvat yritykset ovat auki vähintään klo. 20 saakka.

Mitä siis on odotettavissa? Kesä on mennyt. Nyt siis kesän tuotteita luultavasti saa edulliseen hintaan. Jotkut yritykset ehkä lahjoittavat kaikille luonaan käyville pienen lahjan. Tuotteita on erikoistarjouksella, asiantuntijoita paikalla. Ravintolat ja kahvilat ehkä tarjoavat jotain erikoista ruokalistallaan. Kaikki osallistujat tarjoavat jotain erikoista, varsinkin illalla. Mitä, se selviää saman viikon Ilmoituslehdestä.

Idean keksinyt Michael Nurmi Ilmoituslehdestä kertoo, että tapahtuma syntyi Kemiön yrittäjien ja kaupanomistajien kanssa käytyjen keskustelujen kautta. Miten aktivoida kyläyhteisö syksyllä sadonkorjuumarkkinoiden ja Black Fridayn välillä ja ennen tulevaa joulukautta?

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

kompass_254x140_abl_202142

Ilmoituslehti koordinoi tapahtumaa ja huolehtii sen markkinoinnista lehdessä, somessa ja tilapäisin kyltein Kemiöön johtavien maanteiden varsilla sekä Perniössä ja Sauvossa. Kaupoissakin on näkyviä ilmoituksia. 28.10 Ilmoituslehdestä löytyvät kaikki yritysilmoitukset tarjouksineen.

Kimbaloihin osallistuvat peräti 24 Kemiön keskustan yrityksistä: Actiwell, BFF Marin, Cake my Way, Classic Guld, Engelsbyn Tehtaat, Hydroforest, Isabell, K-Supermarket Kompass, Kemiön Apteekki, Kemiön Kirjasto (Blanca), Kimito Brewing, Kemiön Puhelin, Konditori Mazarin, MacDaniels, Paperipuoti, R-kioski, RTV, S-market, Someron Säästöpankki, Strandell, Tiarella, True Thai, Vahlbergs Varuhus ja Veikon Kone.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Jörgen Törnqvistin mielestä tapahtuma on tervetullut syksyn pimeyden laskiessa. Kauppoihin ja yrityksiin saadaan vilkasta menoa hieman tavallista pidempään ja yritykset pääsevät tarjoamaan tuotteitaan erikoishintaan KIMBALOT -iltana. 

Tämä suo koko perheelle mahdollisuuden tutustua yritysten laajaan tarjontaan.

Käännös: Ingrid Sandman

Share this in: