Kimbalot Kemiössä perjantaina 27.10.

19.10.2023 - annonsbladet
Tule Kemiöön tekemään löytöjä Kimbalohin 27.10.

Kimbalot on Kemiön keskustan kauppojen ostosriehatapahtuma, joka järjestetään nyt viidettä kertaa. Vetovastuussa tapahtumassa on Annonsbladet. Kimbaloihin on mukaan ilmoittatunut 21 yritystä, Osuuspankki Raasepori, Bistro & Café Adèle, Café Cake My Way, Café Kompass, Engelsbyn Tehtaat, Hurrikaani, Hydroforest, K-Supermarket Kompass, Kemiön Apteekki, Kemiön Väri ja Autotarvike Oy, Konditori Mazarin, MacDaniels Grill, Paperipuoti, RTV, S-market, Sagalundin museopuoti, Säästöpankki, Strandellin Sähkö, Taito Kemiö, Vahlbergin kauppa & Veikon Kone sekä Punainen Risti. Mukana on myös useita yhdistyksiä. Tapahtuma on käynnissä koko päivän, jotkut liikkeet ovat auki pidempään.

Koettavaa on koko päivän ajalle. Luvassa on ohjelmaa lapsille sekä tuote-esittelyjä että tarjouksia vähän jokaiselle. Ilmoitukset tarjouksineen ja ohjelmineen löytyvät 26.10. ilmestyvästä Annonsbladetista. Ilmaislinkki sen viikon numeroon löytyy Annonsbladetin facebook-sivulta.

Kevään Leimajahti oli suosittu, sen takia se järjestetään jälleen. Ideana leimajahdissa on, että jostain mukana olevasta liikkeestä haetaan leimakortti, leimataan kortti siellä ja 9 muussa liikkeessä ja palautetaan leimakortti Leimajahti-laatikkoon K-supermarketiin, Hurrikaaniin, RTV:n kauppaan tai MacDaniels ravintolaan. Kemiön Apteekkiin, Osuuspankkiin ja Paperipuotiin voi myös jättää kortteja. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hienoja palkintoja, esim. yöpyminen, spa & lounasbuffee kahdelle Kasnäsissä, kannettava radio, kahvinkeitin, porakone, kuntokello, Probuilder-pumppu, Sodasteam-laite jne.

Osuuspankki järjestää Halloweenaiheisen kilpailun, voit voittaa palkinnon jos löydät yhden kymmenestä kylille sijoitetuista kurpitsoista ja palautat sen pankkiin. RTV:ssä lapset voivat osallistua keppihevosratsastukseen, jonka KSFn jalkapallotytöt järjestävät. KSF pojat P-12 grillaavat Hurrikaanin edustalla, kotona leivottuakin luvataan. S-marketissa on myynnissä päivän aikana Kimitoöns Pärla -pelejä ja paikalla on myös Kemiönsaaren seniorit, jotka ovat esittelemässä toimintaansa ja myymässä arpoja. Punainen Risti esittelee mm. uutta autoaan toimipaikassaan Engelsbyntie 1:ssä. Taito Kemiössä, Arkadiantie 2, voi askarrella Syksy-Halloween temalla klo 14-19. Ravintoloissa ja kahviloissa voi leputtaa jalkojaan ja nauttia makeata ja suolaista, esim. Café Kompassissa on pizzaa, salaattia, Ilprimo-jäätelöä ja kahvia tarjolla, MacDanielsissa taaas tarjotaan thairuokaa buffetista ja TakeAway:na klo 16-20, Cafe Cake My Way ja Konditori Mazarin tarjoavat paikallisia herkkuja kahvin kera ja Bistro & Café Adèlessa voi nauttia herkkuja Sagalundin historiallisessa miljöössä. Muutakin ohjelmaa on luvassa, katso ensi viikon Annonsbladet ja seuraa Facebookia ja yritysten omia sosiaalisen median kanavia, #kimbalot. 

TEKSTI: MICHAEL NURMI

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram