VenePäivä

Batdag annons_ABL05052022_1-1

Venepäivä on uusi tapahtuma saarella

Miten ajatus Venepäivästä syntyi, Ilmoituslehden päätoimittaja Michael Nurmi? Kahteen vuoteen ei olla päästy kunnon venemessuille koronan takia, keskustelin joidenkin veneyrittäjien kanssa asiasta ja päätin järjestää paikallisesti oman tapahtuman. Halusin nostaa veneilyyn liittyviä yrityksiä enemmän esille ja nimenomaan yhdessä. Samoin välillisesti veneilyyn liittyvät muut yritykset. Tämä on erittäin tärkeää saarelle myös työpaikkojen kannalta.

Kemiönsaarella on suuri veneilyalan rypäs, kauppoja ja venemerkkejä on hyvin edustettuina. Pääasiassa Venepäivä on tarkoitettu saarella toimiville yrityksille ja heidän alihankkijoilleen. Tapahtuman tarkoitus on myös näyttää palvelujen ostajille saaren laaja tarjonta.

Miten idea on otettu vastaan? Yrittäjät ovat reagoineet erittäin hyvin Venepäivään ja olen saanut jopa ideoita jatkojalostukseenkin. Näin juuri toivoinkin, yhdessä olemme enemmän. Pyrkimyksenämme on yhdessä koota kattava rekisteri kaikista alan toimijoista, kuka myy mitäkin ja kuka osaa toteuttaa tarpeet.

Toiveena oli myös yhteinen seminaari tai koulutus alan ihmisille ajankohtaisista asioista, tulevasta kaudesta tai erikoisteemoista. Järjestäjänä voisi toimia, vaikka Ilmoituslehti dynamona.

Mitä yritykset hyötyvät Venepäivästä? Tapahtuman tarkoituksena on, että liikkeet, venepalveluyritykset, satamat, laituriyritykset, vierassatamat, kaupat ja ravintolat voivat pitää yhteisen, Avoimet ovet -tapahtuman, jonka aikana asiakkaat voivat vierailla yrityksissä. Venepäivänä yritykset voivat erityisesti tarjota palveluitaan, tuoda esiin uutuuksia ja kampanjoida minkä tahansa tarjoamansa palvelun puolesta. Yhdessä saamme vierailijoita ja sidosryhmiä kauempaakin tutustumaan Kemiönsaaren venealan tarjontaan. Yritykset saavat laajaa näkyvyyttä yhteismarkkinoinnissa.

Venealan yrittäjien hyöty on vahva verkostoitunut rintama, jossa tuetaan toinen toistaan ja autetaan tarvittaessa. Kemiönsaari on maantieteellisesti optimaalinen paikka venealan yrityksille.

Venepäivän kunniaksi Ilmoituslehdessä voi yksityishenkilötkin ilmoittaa edullisesti veneilyyn liittyviä myynti- tai ostoilmoituksia.

Teksti: Jaana Aartomaa

Michael Nurmi IMG_2686

Tervetuloa Kemiönsaaren VenePäiville!

Michael Nurmi, 040 550 4548, michael.nurmi@canews.fi

Heidi Sten, 041 313 7654, heidi@annonsbladet.fi

Lue Ilmoituslehti joka ilmestyi 12.5, lehdessä monta artikkelia ja
kaikkien osallistuvien yritysten ilmoitukset:
https://www.lehtiluukku.fi/read?pub=310136&share=28675-3f31d186f1c90e20208ff6b528155d82

Olemme mukana Kemiönsaaren Venepäivillä

Taalintehdas

Areljé Marinero

BFF Marin, Web-sivu

Blägäshop, Web-sivu

Speed4Rent Web-sida

BYGGIS, Web-sivu, Lokal1

Chill out fishing, Web-sivu

DB Marina, Web-sidaLokal1

Dragsfjärds HOBK, Web-sida

Holmbergs four C, Web-sivu

Kemiönsaaren meripelastajat, Web-sivu

Midnight Sun Sailing, Web-sivu

SEAPOINT, Web-sida

Söljeholmen

Astrum Båt, Web-sivu

Dragsfjärd

Merikruunu, Web-sivu

Uddis Marin, Web-sivu

Kasnäs

Kasnäs Bad, Web-sida

Kasnäs Kompass, Kultaliekki & Lepsu66 TikTok

Kemiö

Kemiönsaaren Venekeskus, Web-Sida, Lokal1

Kemiönsaaren kunta, Web-sida

Västanfjärd

Eugenia, Web-sida

Waker Boats, Web-sida

kimitoon
kimito
taalintehdas
kasnas
batdagbannerabl3
Share this in: