Anneli Viljanen vaihtaa kiinteistöalalle

Anneli_Viljanen_art

Anneli Viljanen

Anneli Viljanen on aloittanut uuden työn kiinteistönmyyjänä Seaside Oy LKV:ssä ja toimii nyt Kristian Lindoosin tärkeänä avustajana. Viljanen on toiminut vuodesta 2012 Genbölen Eskils -tallin yrittäjänä.
 
Miksi siirryit kiintestönvälitykseen?

- Toimittuani yrittäjänä 15 vuotta ja luotuani uran hevosurheilun parissa minun oli vaikea ajatella ”tavallista” työpaikkaa. Kun sain tietoa kiinteistönvälityksen työpaikasta pitkän kokemuksen omaavassa yrityksessä, tiesin, että tehtävä olisi minulle mieleinen. Alalla menestys on tärkeä, saa olla yhteydessä ihmisiin, päivät ovat vaihtelevia ja koko ajan oppii uutta. Itseään joutuu haastamaan. Mielestäni ominaisuuteni sopivat tähän työhön.

Luovutko ratsastusurheilusta?

- Ei, sitä en tee. Minulla on edelleen muutamia hevosia koska kilpailen vapaa-aikanani. Kouluratsastus on lajini ja kilpailen kansallisella tasolla itse kouluttamillani hevosilla. Unelmana on jonain päivänä ratsastaa Grand Prix -radalla. Huolehdin myös harjoittelutehtävistä. Hevosurheilu vaatii pitkää suunnittelua päämäärä tähtäimessä vastoinkäynneistä huolimatta. Olen oppinut kestäväksi. Hevosen ja ihmisen välinen kommunikaatio kiinnostaa edellen 30 vuoden jälkeen.

Muita vapaa-ajan harrastuksia?

-Kuntoilen juoksemalla ja salilla. Olen riippuvainen harjoittelusta. Treenin jälkeinen tunne on fantastinen vaikka harjoittelu olisikin tuntunut raskaalta. Pidän merestäkin ja luonnosta. Olen ulkoilmatyttö, joka rakastaa haasteita. En pelkää niitä koska olen varttunut kahden veljen kanssa ja olen kolmen pojan äiti. Olen tottunut vilkkaaseen menoon. Olen oppinut muutakin kuin meikkaamista ja leninkiin pukeutumista.

Ominaisuutesi ja vahvuutesi?

- Pitkä urheilu-ura on opettanut paljon itsestäni ja muista. Moni oppi soveltuu siirrettäväksi muille elämän aloille. Jos annat minulle tehtävän, takaan, että teen sen eteen parhaani. Olen seurallinen, iloinen, innokas ja energinen hevostyttö, joka on vaihtanut ammattia. Kunnianhimoinen aloitteleva kiinteistönvälittäjä.

 

Teksti: ABL, Käännös: Ingrid Sandman

30.3_kompass_254x140_HighRes

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram