Yttiksen henkilökunta: Turo Tamminen, Susanna Nyman, Sabina Magnusson och Markku Jelekäinen.
Road Café Yttiksen toiminta on täydessä vauhdissa henkilökunnan ansaitun loman jälkeen. Ravintolapäällikkö Sabina Magnusson toteaa tyytyväisenä, että Yttiksen kevät- ja kesäkausi olivat tosi hyviä. Hampurilaiset, ribsit, lohikeitto ja pizzat menivät kokki Markku Jelekäisen mukaan hyvin kaupaksi.
Yksityisten ja yritysten tilauksien ja cateringin ohella henkilökunta uurastaa marras- ja joulukuun tapahtumien eteen. Yttiksessä tarjottiin Isänpäivän buffet, tulossa on pizzapäiviä ja viisi joulupöytää. Ryhmät tilaavat joulupöydän etukäteen, muut ovat tervetulleita Yttiksen ollessa auki. Yleisön pyynnöstä Spanish Buffé toistetaan marraskuun 20. ja 21. päivinä. Lisäksi Yttiksestä saa noutoruokaa.
(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)
Joulun jälkeen on yksityistilauksia. Yttikseen mahtuu 40-50 vierasta. Maaliskuun lopussa keittiö sisustetaan uudestaan, jotta siitä tulisi entistä käytännöllisempi. Tarkoituksena on lisätä työn joustavuutta ja monipuolistaa ruokalista. Jelekäisen mukaan muutostyöt valmistuvat pääsiäiseen mennessä.
Aukioloajat ja ajankohtaiset tapahtumat löytyvät Yttiksen Facebooksivulta ja Instagramista.
Teksti & kuva: Mona Fernelius
Käännös: IS