e-stort_0535340R
Nyt sähköpostit toimii normaalisti taas! Meillä oli ongelmia sähköpostiemme kanssa maanantaista keskiviikko iltaan. Ongelmat johtuivat palveluntarjoajimme teknillisistä ongelmista. Pahoittelemme !
 
Nu fungerar epostarna normalt igen! Vi hade problem med Annonsbladets alla epostar från måndag till onsdag kväll. Problemen berodde Continue reading
dalbruk_stor_0123-3

Alustava kattosuunnitelma. Kokonaispituus itä-länsi n. 450 m.

Vuonna 2017 perustettu Dalsbruks Fabrik Oy osti valtaosan FN Steelin konkurssipesästä Kemiönsaaren Taalintehtaalla omistamasta omaisuusmassasta. Yhtiö on mittavien peruskorjaus- ja kunnostustöiden jälkeen nyt päättänyt rakennuttaa laajojen tehdasrakennustensa katoille aurinkovoimalan.
– Investointipäätösprosessi oli suhteellisen Continue reading

Martina_art

Ajan voi varata MedDejn Martina Brobergilta puhelimitse tai sähköpostilla.

Tammikuun alussa startannut MedDej -terveydenhuoltopalvelu on lähtenyt hyvin käyntiin. Heti ensimmäisenä työpäivänä oli jo asiakkaita.

– Lupien saaminen AVIsta ja kunnalta (nyk. VARHA) vei melkein puolisen vuotta, mutta nyt on kaikki Continue reading

Susanna_art

Susanna Nyman.

Saaristohotelli Merikruunun uudet ravintoloitsijat, Susanna Nyman, Turo Tamminen ja Markku 

Jelekäinen, ovat työn touhussa tammikuisena maanantaiaamuna. Uunissa paistuu leipä, pannupihvit ja Kampotin pippurikastike tuoksuvat ihanalle. Ahvenkeitto porisee liedellä. Lounasta tarjoillaan Merikruunun ravintolassa nyt ensi kertaa uudella kokoonpanolla, mutta Continue reading