Sabina Ekholm_artikel

Sabina Ekholm valmistaa joulukoriin karpalohyytelöä.

Joulu – mikä ihana tekosyy herkutella. Ja nyt se on helpompaa kuin koskaan, tilaa makoisat jouluherkut etukäteen ja nouda Lähipuodista. Näin et jää mistään paitsi. Herkkukori on arvostettu myös lahjana.

Tavoitan Lähipuodin Sabina Ekholmin keittämästä Continue reading

1 Taalintehtaan Venehuolto_artikel

Taalintehtaan Venehuollon Jan Heinosen mukaan henkilökunnasta halutaan pitää kiinni. Tarkalla suunnitellulla töitä riittää koko vuodeksi, vaikka ruuhkat osuvatkin syksyyn ja kevääseen.

Taalintehtaan Venehuolto tarjoaa kaikki venealan palvelut. Merkkiedustuksina on Volvo Penta, Yanmarin ja Evinrude. Töitä riittää, veneitä nostetaan koko ajan.  Continue reading

Yttis personal_artikel

Yttiksen henkilökunta: Turo Tamminen, Susanna Nyman, Sabina Magnusson och Markku Jelekäinen.

Road Café Yttiksen toiminta on täydessä vauhdissa henkilökunnan ansaitun loman jälkeen. Ravintolapäällikkö Sabina Magnusson toteaa tyytyväisenä, että Yttiksen kevät- ja kesäkausi olivat tosi hyviä. Hampurilaiset, ribsit, lohikeitto ja pizzat Continue reading

1_KSF_artikel_laajakuva

Jalkapallokauden päättäjäiset vietettiin viime torstaina Villa Landessa. Koronataukojen jälkeen tänä kesänä päästin oikeasti pelaamaan. 

– Olihan tämä vuosi paluu normaaliin, ihan täyttä sarjaa ei pelattu, mutta päästiin kuitenkin kentälle, KSF:n jalkapallojaoksen puheenjohtaja Markus Dahlbom kertoo. 

Jalkapallo on edelleen suosittua Kemiönsaarella. Continue reading

Groning_Andreas_artikel

Andreas ja Dewin Gröning.

Millainen on poikasi Dewin?

– Hän on hyvän ikäinen, 2-vuotias, juttelee jo kaikenlaista. Hän ihmettelee ja matkii kaikkea.

Miltä isyys tuntuu, mikä on parasta, mikä ei ole niin kivaa?

– On hauskaa, että olen saanut lapsen, Continue reading

2_hannahemmet_tv_artikel

Ryhmä asukkaita testasi television YouTubesta tuolijumppaa. 

Lions Club Dragsfjärd lahjoitti viime viikolla Hannakodille 65 tuuman Smart television. Ennen lahjoitusseremoniaa Helena Magnusson ohjasi pohjanmaalaisen tuolijumpan YouTube:n kautta. Kymmenkunta Hannakodin asukasta osallistui.

Lions Clubia edustivat Risto Pönni, Tryggve Röblom ja Olof Isberg. Continue reading

1_vu_kimito_artikel

Partiossa liikutaan paljon luonnossa. 

Taalintehtaan meripartiolaiset aloittavat suomenkielisen sudenpentulauman Kemiössä. Lauman tuleva johtaja, Marjut Kytölä, sanoo että Kemiössä on ollut kiinnostusta suomenkieliseen partiotoimintaan. Taalintehtaan meripartiolaiset ovat seurakunnan lippukunta ja kuuluu Kemiönsaaren seurakuntaan. Sudenpentulauma aloittaa Kemiön seurakuntakodissa tiistaina 9. marraskuuta klo Continue reading