abl_webb

Ainutlaatuinen ilmapiiri houkuttelee tuhansia Turusta ja muista lähitienoon kaupungeista ilmaistapahtuma September Openiin Taalintehtaalle 8. syyskuuta. Turnajaiset on kiistatta suurin vetonaula, mutta paljon muutakin koettavaa löytyy muun muassa keskiaika- ja sadonkorjuumarkkinoilta ja September Exposta. Tänä vuonna vanhaa ruukkikylää ja sen saaristomaisemia Continue reading

I Dalsbruk firas Forneldarnas natt på Stallsplan.

Taalintehtaalla Muinaistulien yötä vietetään Tallinaukiolla.

Muinaistulien yötä vietetään perinteen mukaan elokuun viimeisenä lauantaina, nyt siis 25.8., tänä vuonna  Västanfjärdissä, Taalintehtaalla, Kasnäsissa sekä Rosalassa.

Västanfjärdin juhlapaikkana on Kalkholmen. Showdown soittaa ja kokko sytytetään perinteen mukaisesti klo 21.30.

Taalintehtaalla kokoonnutaan Tallinaukiolle. Continue reading

tiokamp_artikel

September Openin aikana järjestettävään September Expoon järjestetään leikkimielinen kymmenottelu.

– Köydenveto voisi olla Kalastajasataman laitureiden välinen, kehitysosaston työharjoittelija Sabina Holmström vitsailee.

Hän ei paljasta ottelun lajeja vielä tässä vaiheessa, mutta lisää että hauskaa tulee olemaan. Kymmenotteluun osallistuvat kilpailevat 3-5 hengen Continue reading

September Open 11.9.2021 Continue reading

taikuri_artikel

Ensi viikonlopun Norpas festivaali tarjoaa silmänkääntötemppuja maailman huipulta. Espanjan parhaaksi taikuriksi viime vuonna valittu Pere Rafart sai heinäkuussa Soulissa järjestettävissä Taikuuden maailmanmestaruuskisoissa hopeapokaalin korttitemppujen sarjassa. Pere Rafart esiintyy Norpas festivaaleilla lauantaina Teltassa barcelonalaisen El Teloneron kanssa.

Espanjasta saapuu myös mm. Continue reading