Laskiaisrieha Dragsfjärdissä ja Västanfjärdissä

pulla_art

Laskiaisrieha ja LAN-party Dragsfjärdissä

Dragsfjärds Ungdomsförening -nuorisoseura järjestää laskiaisriehan Furulundissa sunnuntaina helmikuun 19. päivänä klo 12-16. Bingoa voi pelata kylän lyhyellä reitillä ja arpoja on myynnissä. Paloautoja on paikalla aina klo 14 saakka elleivät ole hälytystehtävässä. Autoilla pääsee pienelle ajelulle. Poniratsastusta on tarjolla säävarauksella. Kerstin Forsbomin maukasta hernekeittoa on myynnissä sekä kahvia, teetä, mehua ja laskiaispullia.

Hiihtoloman aikana helmikuun 21.-23. päivien välisenä aikana Furulundissa järjestetään LAN-party. Tietokonepelaajat tapaavat ja heidän koneensa liitetään LAN-iksi. Tarkoituksena on pelata tietokonepelejä ja seurustella. Tapahtuman kohderyhmänä ovat nuoret aina seitsemännestä luokasta ylöspäin. Tapahtuma järjestetään Pargas Gaming Communityn ja Kemiön Puhelimen yhteistyönä. Osallistujat ottavat oman koneensa, nettikaapelin sekä mukavan tuolin mukaansa. LAN-partyn puitteissa voi yöpyä omassa makuupussissaan. DUF (nuorisoseura) tarjoaa välipaloja ja juotavaa. Lisätietoa nuorisoseuran Facebooksivulla.

(artikkeli jatkuu ilmoituksen alla)

9.2_kompass_254x140_HighRes

Laskiaistapahtuma Västanfjärdissä

Kemiönsaaren seurakunta järjestää yhdessä St. Jakobs sjöscouter -meripartiolaisten kanssa laskiaisriehan sunnuntaina helmikuun 19. päivänä Västanfjärdin  seurakuntatalon pihalla klo 12-14. Tarjolla on grillimakkaraa ja laskiaispullia. Partiolaiset järjestävät koko perheen jäljittämiskilpailun sekä leikkejä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Halutessaan voi lahjoittaa summan Yhteisvastuukeräykseen. Tuotto käytetään tänä vuonna nuorisoväkivallan ennaltaehkäisyyn ja nuorten väliseen sovitteluun. Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolla avustetaan myös lasten ja nuorten koulunkäyntiä viidellä alueella Keniassa.

 

Teksti: Maria Manelius, Käännös: Ingrid Sandman

abl_prenumerera_6x185web

 

Tilaa helposti s-postitse info@annonsbladet.fi