Kimbalot Kemiössä perjantaina 28.4.

kimbalot_ABL_netti

Kimbalot on Kemiön keskustan kauppojen kevään avajais- ja ostosriehatapahtuma joka järjestetään nyt neljättä kertaa. Mukana on 20 yritystä, katso ketkä lehdessä olevasta ilmoituksesta. Liikkeet ovat auki normaalisti, joillakin pidempään auki illalla.

Koettavaa on koko päiväksi. Luvassa on tuote-esittelyjä ja tarjouksia vähän jokaiselle. Ilmoitukset tarjouksineen ja ohjelmineen löytyvät 27.4. ilmestyvästä Ilmoituslehdestä. Ilmaislinkki sen viikon numeroon löytyy lehden facebook sivulta. Kannattaa seurata myös yritysten omia somekananavia.

Uutta tälle keväälle on Leimajahti johon osallistuminen on ilmaista. Haet leimakortin yrityksestä, joka osallistuu Kimbaloihin. Keräät 10 leimaa korttiin mukana olevista eri yrityksistä ja jätät täyteen leimatun kortin Kimbalot -laatikkoon, joka löytyy seuraavista paikoista: Hurrikaani, Mac Daniel’s Grilli, Konditori Mazariniin ja K-supermarket Kompass. Palkintona mm. Kasnäsin kylpylän lahjakortti, langattomat kuulokkeet, lahjakortteja ja muutama muu palkinto.

- Kemiön keskustassa on vilskettä aamusta iltaan Kimbaloiden aikana, toivottavasti moni päättää tulla tutustumaan tarjontaan, tarjouksiin, tuote-esittelyihin ja vaikka nauttimaan kahvit, lounaan tai illallisen paikallisissa ravintoloissa koko perheen voimin, toivoo tapahtuman järjestäjä kaikkien yritysten puolesta, Ilmoituslehden päätoimittaja Michael Nurmi. 

Teksti: ABL

20.4_kompass_254x140_HighRes

Copyright © Annonsbladet
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram