19.11.2018

K-Supermarket Kompass firar ettårsdag

tobias erikson ksupermarket kompass

K-Supermarket Kompass firar ettårsdag. Köpmannen Tobias Eriksson berättar att det första året har gått bra och att kunderna har varit nöjda.

Affären har fördubblat sin omsättning jämfört med den tidigare lokalen. Fast antalet kunder är större sommartid, är ändå årsomsättningen avgörande och stamkunderna står för den största delen av omsättningen.

– Tack vare den ökade omsättningen har vi kunnat anställa dubbelt fler personer.

Eriksson säger att alla praktiska arrangemang har fungerat ända från början. Fastigheten har utvecklats på ett gynnsamt sätt tack vare att det finns flera  slag av service på samma ställe, t.ex. posten. Snart färdigställs också tillbyggnaden för banken.

Han påpelar att man aldrig blir riktigt klar med allt och att det alltid finns något som kan förbättras. Man utvecklar butiken kontinuerligt och håller urvalet så mångsidigt och heltäckande som möjligt. För tillfället uppgår antalet produkter till 12 000. Kunderna tipsar dagligen om sina önskemål och dem strävar man till att uppfylla.

Han talar om finjusteringar. Tanken är att kunderna ska hitta allt de behöver i samma affär så att de inte behöver åka till stan.

– På torsdagen bjuder vi på kaffe med kaka och på fredagen laxsoppa till de första tusen kunderna. Om lördag är det barnens dag med spunnet socker och pocorn. På plats finns också en clown och ett hoppslott om vädret tillåter.

Eriksson tackar varmt sina kunder – det är dem man jobbar för – och sin personal, som har bidragit till framgångarna.

 

Text & bild: Kati Lönnqvist / IS

Empty attachment or post type not equal ‘attachment’
Share this in: